البته فهمیدنِ این سخت است که کدامیک از طعمدهندهها دستگاه تنفسی را آزار میدهد؛ بنابراین، برای اینکه از صدمات طعمدهندهها در امان بمانید، از طعمدهندههای زیر در سیگار الکترونیکی استفاده نکنید:
بادام، نان، توت، کافور، کارامل، شکلات، دارچین، میخک، قهوه، پشمک، خامه، میوه، طعمدهندههای گیاهی، مربا، دانههای مغذی، آناناس، طعمدهندههای پودری، فلفلقرمز و تند، مواد قندی، آویشن، گوجهفرنگی، میوههای گرمسیری، وانیل و مواد چوبی.
اگر نگران عوارض سیگارهای الکترونیکی هستید، از مواد زیر که آزاردهنده هستند، دوری کنید:
استوین، استیل پروپیونیل، آکرولین، آکرامید، بنزآلدئید، سینامالدئید، سیتْرال، کروتونالدئید، دیاستیل، اتیلوانیلین، اوکالیپتول، فرمالدئید، اُ ـ وانیل، پنتاندیون (پنتاندیون ۲،۳)، پروپیلین اکسید، پولگون و وانیلین.
درباره این سایت